A Regeneráció filozófiája

Kedves Olvasó!

Ma egy rendkívül érdekes témáról, a Regeneráció filozófiájáról szeretnék írni.

Hogy megértsd, mit is jelent valójában a Regeneráció filozófiája, először az ősi Kínába kell „visszautazni.”

Az ősi kínai orvosok szerint az ember az élethez szükséges energia egy részét a szüleitől örökli, mely a növekedését, szaporodását szolgálja.

Másik nagyobb részét, mely a mindennapi élethez szükséges, a Földből és az Égből nyeri.

A Föld az ételek útján adja át az energiáját az embernek, az Ég a levegővel. Ha e kétfajta energia felvétel nincs összhangban a szervezet energiaszükségletével, éppúgy betegséget, mégpedig elhúzódó, belső szerveket károsító bajokat okozhat, akár csak a külső, hirtelen klimatikus változások vagy a túltengő érzelmek.

A mai modern ember szervezete ebben az egyensúlyért folytatott küzdelemben segítségre szorul, mivel a fokozottan szennyezett világunkban rengeteg kihívásnak és stressznek vagyunk kitéve, sőt az egészségünket folyamatosan károsítjuk a mesterséges anyagok, gyógyszerek és vegyszerek hatalmas dózisaival. 

Az egészségtelen táplálkozás, a feldolgozott, manipulált élelmiszerek fogyasztása felborítja szervezetünkben az egyensúlyt, ezzel hiány (vagy többlet) léphet fel, ami betegségekhez, degenerációhoz vezet.

Szervezetünk megbomlott egyensúlyát azonban helyreállíthatjuk a régi kínai elvek ismerete és alkalmazása, illetve a Sunrider termékek rendszeres fogyasztása révén.

Egyik ezek közül a Jin-Jang elmélet , ami a harmóniát, az egyensúlyt jelképezi.

Amíg szervezetünkben fennáll a harmónia, vagyis ameddig az ellentétes erők egyensúlyban vannak, a szervezet egészséges. De amint felborul az egyensúly, jelentkeznek a kóros elváltozások, a betegségek.

A Sunrider termékei úgy működnek, hogy segítenek a szervezet egyensúlyát fenntartani, illetve helyreállítani. A szükséges, de hiányzó elemeket pótolják, a káros anyagok eltávolítását pedig serkentik.

A Sunrider termékek működésének megértéséhez szükség van még az „öt elem” tan rövid bemutatására. A kínaiak szerint a világ öt alapelemből épül fel. Ezek az elemek az emberi szervezetre vetítve az öt szervrendszernek felelnek meg.

A filozófia alapja az, hogy amennyiben az öt szervrendszert megfelelő módon tápláljuk, azok képesek egymással összehangoltan működni, vagyis a szervezet egészére jellemző a harmónia, az EGÉSZSÉG.

A hangsúly a megelőzésen, a belső egyensúly fenntartásán van. A Sunrider filozófiája is a regeneráció elvén alapul.

Tehát a filozófia szerint az ember szervezete természetes intelligenciájánál fogva képes arra, hogy megszabaduljon a mérgező salakanyagoktól, egyensúlyban tartsa és megújítsa önmagát.

Ennek feltétele a megfelelő tápláló és tisztító hatású, teljes értékű növényi táplálékok rendszeres fogyasztása.

A Sunrider termékei nem gyógyszerek, hanem koncentrált, tiszta élelmiszerek, melyek több ezer éves tapasztalatokon alapuló, kipróbált és bevált receptek felhasználásával készültek.

Rendszeres fogyasztásukkal elérhető a szervezet belső egyensúlyának megtartása, illetve helyreállítása. Az üzletekben nagyon sok különböző, az egészség visszanyerését ígérő termék van. Mindig legyen szemed előtt a KÜLÖNBSÉG.

A regeneráció filozófiája és a több ezer éves kínai tradíció alapján összeállított növényi élelmiszerek a szervezet megfelelő táplálásával és tisztításával járulnak hozzá az egészséged fenntartásához.

Ezért a mindenkori cél a szervezet egyensúlyi állapotának a megteremtése.

Fontos megértened a különbséget a növényi alapú étrend kiegészítők (valamennyi jelenleg forgalomban levő természetes táplálék kiegészítő ide sorolható) és a teljes értékű növényi táplálékok között.

Ez utóbbi egyedül a Sunrider termékeiről mondható el. Valamennyi Sunrider termék a nyers növények teljes, különleges, ehető, komplex formája.

Megtartják a növény természetes biológiai harmóniáját, nem választják szét őket alkotóelemeikre kémiai eljárásokkal, mint ahogy ez a táplálék kiegészítők gyártásakor szokványosan történik.

Ez a termékcsalád egy bárki által egyszerűen használható eszköz, hogy rohanó, civilizált életünkben napi rendszerességgel tegyünk valamit egészségünk megőrzéséért.

Több ezer év tapasztalata csak nem tévedhet? 🙂

Élj te is a lehetőséggel és használd Te is a természet erejét!