Hogyan gyógyuljunk meg a Koronavírusból?

koronavírus

Az előző bejegyzésben arról olvashattatok hogyan lehet megelőzni, hogy valaki megbetegedjen a Koronavírustól, most pedig arról informálódhattok, hogy miként lehet kigyógyulni belőle ha már valaki elkapta a vírust. Több tapasztalatot is összegyűjtöttem Nektek különböző korosztályokból.

Tudjuk, hogy a vírus mindenkinél különböző tünetekkel jelentkezhet, de a leggyakoribbak általában a magas láz, izomfájdalom, étvágytalanság, gyengeség, erős köhögés és légzési nehézségek. Nos bármi is legyen a probléma a Sunrider megbízható segítséget biztosít mindenki számára.

Az első tapasztalatot egy 40-es korosztályú hölgy ismerősöm osztotta meg velem, aki erős izomfájdalmakkal küszködött a megfertőződés után. Azonnal használni kezdte az Alpha 20C immunrendszert erősítő formulát, melynek segítségével a fájdalom napról napra gyengült míg végül teljesen eltűnt. A hölgynek pár napon belül teljesen sikerült leküzdenie a vírust mindenféle szövődmények nélkül.

A következő tapasztalat a 70-80 év feletti idősebb korosztályról szól, pontosabban a nagyszüleimről, akik nem aktív Sunrider fogyaztók inkább csak probléma esetén nyúlnak a Sunrider termékekhez. Egy idősebb szervezet természetesen már lassabban, de igenis képes regenerálódni ha megkapja a számára szükséges tápanyagokat! Amikor a nagyszüleim megfertőződtek a vírussal az összes tünet megjelent náluk így a következő termékekkel kezdtük el táplálni őket:

  • Alpha 20C (immunrendszert erősítő formula)
  • Calli tea, Fortune Delight, SunBreeze olaj és SunnyDew keveréke (rendkívül hatékony regeneráló ital, ami biztosítja a szervezet öntisztító folyamatainak és energia szintjének optimalizálását)
  • Nuplus (magas tápértékű tökéletes élelmiszer, ami az étvágytalanságból adódó táplálék- és energiahiányt állította helyre)
  • Smart Gummy (élelmi rostot, B12, D2 és E vitamint tartalmazó cukorka)
  • Sunny Days (segít a köhögés megszűntetésében, könnyíti a légzést és tisztítja a légutakat)

Az alábbi termékeknek köszönhetően a nagyszüleim 3 hét alatt teljesen felépültek és nem volt szükségük orvosra, kórházra vagy gyógyszerekre, amelyek jelen helyzetben igencsak megnehezítették volna az életüket.

Végül szeretném megosztani Veletek a saját tapasztatomat is. Édesanyámnak köszönhetően 6 éves korom óta használom a Sunrider termékeit, így most 27 évesen teljes nyugalommal és biztonsággal ápolhattam szeretett nagyszüleimet és még csak külső védelemre se volt szükségem. Hiába voltam napi szinten Koronavírusos emberek között az immunrendszerem ismét kiállta a próbát és makk egészséges maradtam. Számomra ez már nem is csoda hanem természetes!

Ha Ti is szeretnétek többet megtudni ezekről a fantasztikus termékekről csak kattintsatok az alábbi termék leírásokra vagy keressetek bátran a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken.