Kiálltuk a próbát a Koronavírus ellen is!

Tavaly márciusban az egész világunk megváltozott a koronavírusnak köszönhetően sok szenvedést, szomorúságot és nehézséget okozva megszokott életünkbe. A tudatlanság és a félelem pedig egyenesen megbetegítette az embereket. Pedig volt és van is megoldás arra, hogy biztonságos, egészséges életet éljünk, ez pedig nem más mint a Sunrider, ami többször is bizonyította, hogy az egész világon páratlan ha az egészség eléréséről és megtartásáról van szó. Világszerte több millióan köszönhetik életüket ezeknek a rendkívül hatékony és egyedeülálló termékeknek.

A mai napon találkoztam egy kedves ismerősömmel, akinek a lánya általános iskolában tanít. Elmesélte nekem, hogy az iskola egész tanári kara elkapta a vírust, kivéve az ő lányát. Természetesen megkérdeztem tőle, hogy hogyan sikerült elérnie, hogy egészséges maradjon, amire ő a következő választ adta:

„Egyszerűen! Ugyan azokat a termékeket használta, amikkel a mindennapokban is fenntartja egészségét, ez pedig az Alpha 20C, a Calli, a Fortune Delight és a SunnyDew. Mivel ezek a termékek egyébként is mindig kéznél vannak még csak plusz kiadásokra sem volt szüksége.”

Sunrider fogyasztó

Örömmel hallgattam végig a pozitív tapasztalatát és végtelenül hálás voltam, hogy segítségükre lehettem azzal, hogy megmutattam nekik a Sunrider fantasztikus termékeit. Szeretném Veletek is megosztani, hogy milyen elképesztő hatásai vannak ezeknek az erősen koncentrált készítményeknek.

Vegyük először az Alpha 20C-t, amely a regeneráló gyógyfüvek különleges összetevőinek segítségével az immunrendszer regenerálni tudja önmagát. Ezáltal a meggyengült immunfunkciók megerősödnek, és a védelmi rendszer újra egyensúlyba kerül. Az immunrendszert elnyomó gyógyszerek alkalmazása csak a tüneteket képes enyhíteni a gyógyulás valódi esélye nélkül. Gyógyszer hatására a tünet megszűnik, de az immunrendszer tovább gyengül, és egyensúlytalansága megmarad. Ezzel szemben az Alpha 20C, mint minden Sunrider termék a Regeneráció Filozófiája alapján hozza egyensúlyba szervezetünket, ebben az esetben az immunrendszerünket.

A Calli sejt tisztító tea közreműködik testünk – az akupunktúrából is ismert – belső energiacsatornáinak a megnyitásában. Ezt úgy éri el, hogy a sejtek energetikai központjának (mitokondrium) a működését serkenti. Ezáltal a sejtek öntisztító ereje lényegesen javul. Ennek eredményeképpen az öt fő szervrendszer (hormon-, immun-, légző-, emésztő- és keringési rendszer) működése hatékonyabbá és összehangoltabbá válik.

Következik a Fortune Delight, amely a nyirokrendszert tisztító formula. Ennek a finom, egyszerűen elkészíthető gyógynövény italnak a feladata a test tisztító funkcióinak a táplálása, erősítése. Antioxidánsokban rendkívül gazdag készítmény, mely természetes úton lúgosítja a szervezetünket és támogatja a veséket a salakanyagok eltávolításában.

Végül, de nem utolsó sorban pedig a SunnyDew, amelynek fő alapanyaga a Dél-Amerikában őshonos – de a világ más részein, így Ázsiában, Kínában is ismert és termesztett – stevia növény (stevia rebaudiana). A Sunrider cég gyártási folyamata nemcsak megőrzi az alapanyagul szolgáló stevia minden értékét, hanem a terméktisztasága és koncentráltsága révén ennek a csodálatos növénynek az előnyei ebben a formulában még sokkal erőteljesebbé válnak. Ennek a szuper terméknek kiváló gyulladásgátló, baktérium-, vírus- és gombaölő hatása van.

A Sunrider termékeknél soha nem fogod hallani vagy olvasni a megszokott „kockázatok és mellékhatások” szlogent, hiszen csak és kizárólag természetes tápláléknövényekből készülnek, amelyekre minden létező szervezetnek szüksége van az egészséges egyensúly megteremtéséhez.

Hamarosan érkezik következő blog bejegyzésem, ahol megosztom Veletek hogyan lehet helyreállítani a szervezet egészségét ha már valaki elkapta a koronavírust. Addig is további részletekért kattintsatok az alábbi termék leírásokra vagy keressetek bátran a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken.