Alpha 20C

Az immunrednszer támogatására

Immunrendszerünk rendkívül összetett, sokféleképpen működik, de feltétlenül meg kell említeni a támadó és a védekező sejteket (ezek a „T” sejtek, amelyekről az utóbbi években az immunrendszert gyengítő különböző betegségek kapcsán sokat hallhattunk). Ez a formula oly módon teszi hatékonyabbá az immunrendszer működését, hogy egyensúlyt teremt a behatoló kórokozókat elpusztító támadó, és a veszély elmúltával a támadó sejteket leállító, elnyomó funkció között. Ha a támadó sejtek nincsenek ellenőrzés alatt („túlműködik az immunrendszer”), akkor a test allergiákat és autoimmun betegségeket produkál, Ha a támadó sejtek működése gyengült, akkor a test fertőzésektől, illetve súlyosabb esetben daganatos betegségektől szenved. Tehát bármilyen betegségről is van szó, az mindig az immunrendszer egyensúlytalanságát, valamely funkciójának a gyengeségét jelenti.

Nincs betegség, ha az immunrendszer jól működik, a támadó és a támadást leállító funkció egyensúlyban van!

A rákgyógyítás legújabb kutatásai szerint a T-lymphocyták (támadó immunsejtek) működésének serkentése eredményesebbnek tűnik, mint a jelenleg alkalmazott kemoterápiás módszerek.

A kínai orvostudomány ezt tapasztalati úton már több ezer éve megfigyelte, írásos rendszerbe foglalta, és sikeresen alkalmazta az egészség helyreállítására. Ezek alapján érthető, hogy az immunrendszert elnyomó gyógyszerek alkalmazása miért csak a tüneteket képes enyhíteni a gyógyulás valódi esélye nélkül.

Gyógyszer hatására a tünet megszűnik, de az immunrendszer tovább gyengül, és egyensúlytalansága megmarad.  A szervezet védekező képessége ilyenkor veszélyesen lecsökken!

Az Alpha 20C ezzel szemben teljesen másképp működik

A regeneráló gyógyfüvek különleges összetevőinek segítségével az immunrendszer regenerálni tudja önmagát. Ezáltal a meggyengült immunfunkciók megerősödnek, és a védelmi rendszer újra egyensúlyba kerül.

Csak egy egyensúlyban lévő immunrendszer képes megvédeni testünket a betegségektől!

Az Alpha 20C különösen hatékonynak bizonyul, amikor a Conco-val együtt fogyasztják. Ez a kombináció, tapasztalatok szerint, segít a szervezetnek a légúti fertőzések és az allergiás állapotok leküzdésében is.

 

Az Alpha 20C élelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk, akár gyógyszerhasználat mellett is.

100 x 621 mg kapszula / 10 x 5 g por

20226 Ft