Citric C Tab

C-vitamin rágótabletta

Ma már köztudott, hogy a C-vitamin az egyik legfontosabb vitamin, amit az emberi szervezet képtelen előállítani vagy tárolni. Ezért minden nap, kívülről kell bevinnünk a megfelelő mennyiséget. Mivel szervezetünk az élelmiszereket ismeri fel és hasznosítja a legoptimálisabban, ezért nem mindegy, hogy a vitaminok pótlása szintetikus vagy élelmiszer jellegű kiegészítőkkel történik.

A forgalomban lévő különböző C-vitaminok minősége között jelentős különbségeket találunk. Számos gyár szintetikus C-vitamint használ annak ellenére, hogy a természetes eredetű C-vitamin sokkal hatékonyabban felhasználható a szervezet számára. A többi C-vitamint tartalmazó készítménytől eltérően, a Sunrider C-vitaminja számos olyan természetes összetevőt tartalmaz (pl. csipkebogyó, citrus félék), ami elősegíti a C-vitamin felszívódását, hasznosulását.

Ezen felül a Sunrider Citric C-je zöld tea levelet és bioflavonoidokat is tartalmaz. A bioflavonoidok vírusölő, rákmegelőző, gyulladáscsökkentő, antihisztamin és antioxidáns hatással rendelkeznek.

A C-vitamin:

  • Támogatja az immunrendszer kiegyensúlyozott működését, így az hatékonyabban képes megbirkózni a betolakodókkal, ami kétségkívül pozitívan befolyásolja több betegség, például a megfázás kimenetelét.
  • Segít a bőr- és kötőszövetek megújulásában ( segít a kollagén képződésében és megtartásában. A kollagán az a „protein cement”, ami a kötőszövet alapját képezi, és a bőr feszességéért elsősorban felelős).
  • Közreműködik a vörösvérsejtek termelésében.
  • Antihisztamin hatással bír, ami jól jöhet az allergiásoknak.
  • Erőteljes antioxidáns hatása miatt hatástalanítja a „túltermelt” szabadgyököket.
  • „Stressz vitamin”, ami azt jelzi, hogy a szervezet bármilyen szellemi, lelki és/vagy fizikai stressz esetén nagyon gyorsan felhasználja, rendszeres pótlása ilyenkor még fontosabb.

 

90 x 1400 mg tabletta

9172 Ft