D3-VITAMIN

A Sunrider® D3-vitamin antioxidánsokban gazdag E-vitaminnal, valamint sáfrányos szeklice olajjal van dúsítva, mely gazdag polifenolokban és egészséges zsírsavakban, így fokozzák a D vitamin felszívódását. További előnyei közé tartozik a kalcium felszívódásának elősegítése az erős csontok és fogak számára, valamint az immun- és idegrendszer egészséges működésének támogatására.

A kolekalciferol néven is ismert D3- vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amely támogatja csontjaink egészségét,
az immunrendszert, a sejtnövekedést. A Sunrider® D3-vitamin továbbá fokozza a napsütés hatására felszabaduló D3-vitamin előnyeit anélkül, hogy bőrét UV sugarzásnak tenné ki.

FŐ ÖSSZETEVŐI:

SÁFRÁNYOS SZEKLICE OLAJ – Ez a növényi olaj telítetlen zsírsavak gazdag forrása, beleértve az egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakat is. Ezek a fajta zsírsavak segítik a szervezetben a zsírban oldódó vitaminok, például a D-vitamin felszívódását. Antioxidánsokban és polifenolokban is gazdag.

E-VITAMIN – Az alfa-tokoferolnak is nevezett E-vitamin erős antioxidáns hatású, amely megvéd a káros szabadgyökökkel szemben és fokozza az immunrendszerünk működését.

FRAKCIONÁLT KÓKUSZOLAJ – Ez a természetes olaj közepes láncú triglicerideket (MCT) tartalmaz, amelyek azonnali energiaforrásként használhatók, vagy ketonokká alakíthatók, amelyek alternatív energiaforrást biztosítanak az agyunk optimális működéséhez.

ELŐNYEI:

• Támogatja az erős csontokat és a fogakat
• Elősegíti a kalcium felszívódását
• Támogatja az egészséges foszfor szint fenntartását
• Támogatja az immun- és idegrendszer egészséges működését
• Támogatja hangulatunk javítását
• Fokozza a napsütés hatására felszabaduló D3-vitamin

 

A Sunrider® D3-vitamin NSF tanúsítványt kapott, vagyis a világszerte elismert közegészségügyi és élelmiszerbiztonsági világszervezet tanúsítja a legmagasabb minőséget!

90 db lágy kapszula

5141 Ft

Elfogyott