Éjszakai Calli Tea

A pihentető, kellemes estéhez

Az éjszakai Calli elősegíti a pihenésünket és a nyugodt alvást, mert Dr. Chen olyan összetevőket elegyített, amelyek pihentetik az agyműködést és megnyugtatják a lelket. Így a test nyugodtan pihenhet. Ezek a különleges növények együtt képesek táplálni a szervezetünket, gazdagítani az életünket. Nem tartalmaz hozzáadott koffeint.

Néhány összetevője és azok jellemzői:

  • Golgotavirág: természetes, enyhe nyugtató. Az idegekre és a vérnyomásra van hatással, régóta használják idegfájdalom csillapítására és álmatlanság ellen.
  • Ho Shou Wu: „A hosszú élet tonikja”. Segít ellazítani a testet és nyugodt alvást biztosít. Rendszeres használatával megőrizhetjük hajunk eredeti színét. Férfiaknál növeli a spermatermelést, nőknél a termékenységet. Képes a mérgeket kitisztítani a vérből, aminek eredménye az erőteljes fiatalító hatás. Klinikai kísérletek mutatják, hogy csökkenti a koleszterinszintet és elősegíti a glukóz megemésztési folyamatát.
  • Jujuba mag: táplálja a szívet és a májat, nyugtató hatással van az idegekre, ezért használják álmatlanság, ingerlékenység, idegesség és stressz ellen.
  • Poria: jó hatással van a gyomorra, a lépre és az emésztésre. Elősegíti a vizelet-kiválasztást.
  • Kamélia levél: C és B vitamint tartalmaz. Hasznos a menstruális problémák, klimax hőhullám, magas vérnyomás, veseelégtelenség, bőrbántalmak (különösen ekcéma), szülés után, torokgyulladás, tályog, valamint járványos nyakszirtmerevedés és diftéria korai szakaszában.
  • Zsálya gyökér: Az immunrendszerre és az idegrendszer működésére van hatással, így idegesség, mentális stressz és álmatlanság ellen használják.
  • Csipkebogyó: magas C-vitamin tartalmú, fertőzések ellenszere.
  • Télidinnye mag: a mérgeket és a nyálkát kitisztítja a szervezetből.

 

A Calli – FortuneDelight – SunnyDew keverék egy rendkívül hatékony regeneráló ital, ami biztosítja szervezete öntisztító folyamatainak és energia szintjének optimalizálását.

10 x 2,5 g filter

6822 Ft

Elfogyott