Electrosport

Ásványok és nyomelemek

Ez a formula koncentrált elektrolit keverék, amelynek célja a szervezetből a megterhelő fizikai munka során az izzadtsággal kiürült ásványi sók pótlása. Az emberi szervezetnek számos nyomelemre és ásványi anyagra van szüksége, amelyek egymással finom egyensúlyban vannak. Az ásványok az elfogyasztott élelmiszereinkből és a vízből származnak.

Az egészségtelen táplálkozás, a szinte kizárólag feldolgozott, manipulált ételekből álló étrend, és a vegyszerekkel kezelt víz fogyasztása azonban felborítja ezt az egyensúlyt. Hiány vagy többlet léphet fel, ami degenerációhoz, betegségekhez vezet.

Miért más az Elektrosport, mint a szokványos ásványianyag készítmények?

A legtöbb ásványianyag-készítményben (az ásványvizekben is) az ionok szervetlen formában vannak jelen, amit a szervezetünk csak korlátozottan tud hasznosítani. Ráadásul ezek az emésztés számára használhatatlan ásványi anyagok lerakódásokat képezhetnek a szövetekben (ízületekben, vesében, erek falán).

Az ásványi anyagok legjobb forrásai számunkra a növényvilágban találhatók. Ennek megfelelően az Electrosport növényi koncentrátum, amelyben az ásványok a maguk természetes formájában és arányában vannak jelen.  Többféle anyag – köztük kalcium, kálium, magnézium, cink, vas, mangán, króm és szelén – növényekből származó, speciális keveréke, amelyet a szervezet könnyen és gyorsan képes hasznosítani.

Az Elektrosport ásványai egyúttal antioxidáns hatást is kifejtenek (pl. szelén). Ez azt jelenti, hogy közömbösítik azokat a „rosszindulatú” anyagcsere-maradványokat, amelyek megtámadják a sejtfalat, az eészséges testszöveteket, illetve a DNS-molekulákat. Ezek az úgynevezett szabad gyökök közrejátszanak a szervezet degenerációjában, öregedésében, sőt, a daganatok kialakulásában is.

Tapasztalatok az Elektrosporttal:

  • Sportolóknak kitűnő a teljesítmény fokozására és a regenerálódás gyorsítására.
  • Csökkenti az izmok görcskészségét, ezáltal csökkentheti az izom-, az ízületi- és a gerinc fájdalmakat.
  • Tapasztalatok szerint ez a görcsoldó készség a szervezet valamennyi izomszövetére vonatkozik. Így az erek (érgörcs eredetű fejfájás) és a hasi szervek simaizmaira is (gyomor, belek, méh).
  • A sejtek vízfelszívó képességének javítása és a mikroelemek pótlása meggyorsítja a sejtregenerációt. Ezért sérülések esetén jelentősen csökkenti a gyógyulási időt.

 

10 x 15 ml fiola

18717 Ft

Elfogyott