Evergreen

Folyékony klorofill

A folyékony klorofill frissítő hatású ital, amely koncentrált növényi klorofillból készül (a klorofill általában a zöld növények levelében található és a napfény hasznosításában, illetve energiává alakításában játszik szerepet). A klorofill molekula nagyon hasonló a vörösvérsejten található haemoglobinhoz, amely az oxigén megkötéséért és szállításáért felelős anyag.

A klorofill hasznos tulajdonságai:

 • Rendkívül kedvező hatással van a keringésre és az emésztőrendszer állapotára.
 • Erős vérképző anyag, ami egyúttal javítja a vérsejtek oxigénszállító képességét is.
  Gazdag ásványokban és nyomelemekben, köztük vasban és cinkben.
 • Erősíti és regenerálja a tápcsatorna (nyelőcső, gyomor, belek) nyálkahártyáját.
 • Vértisztító, ezáltal segíti a szervezetet a méreganyagok eltávolításában. Tisztító hatása annyira intenzív, hogy számos kutató állítása szerint még az olyan súlyos mérgeket is segít kitisztítani a szervezetből, mint a nehézfémek, az arzén vagy a káros gyógyszermaradványok. Sőt a radioaktív szennyeződéseket is eltávolítja, illetve romboló hatásaikat mérsékelheti.
 • Enyhíti a kellemetlen test- és szájszagot.
 • Csökkenti a hányingert, így terhes anyáknak, vagy kemoterápiás kezelésre szorulóknak erőteljes közérzet javító szer.
 • Tudományos vizsgálatok igazolták, hogy a klorofill megerősíti az élő szervezetekben a sejtfalakat.
 • Erős fertőzésgátló, elpusztítja a baktériumokat, viszont kíméletes az egészséges szövetekhez.
 • Megnöveli a sejtek ellenálló képességét, miközben meggátolja a baktériumok növekedését. Ezen alapul erős gyulladásgátló, sebgyógyító, szövetépítő és fiatalító hatása.

Mi a különbség a Sunrider Evergreen és a többi, forgalomban lévő készítmény között?

A piacon található legtöbb klorofill készítmény vegyileg kezelt, annak érdekében, hogy állaguk ne romoljon, és az emésztőrendszer képes legyen felszívni. Azonban a vegyi úton vízben oldódóvá alakított klorofill tápértéke jelentősen csökken. Az emberi szervezet számára legjobban az olajban oldott klorofill hasznosítható.

Ennek érdekében a Sunrider speciális gyártási eljárást alkalmaz, és zárható fiolában hozza forgalomba az Evergreent. Így a teljes tápértékű klorofill megőrzi természetes, olajban oldott állapotát, miközben a szervezet számára jól hozzáférhető és tökéletesen hasznosítható marad. Semmiféle vegyszert vagy mesterséges adalékot nem tartalmaz.

Egy fiola Evergreen, kiváló felszívódásának és koncentráltságának köszönhetően, többszörös mennyiségű klorofillt juttat a szervezetünkbe, mint bármilyen más, jóval nagyobb volumenű, hasonló rendeltetésű termék. Leveles zöld növényekből pedig gyakorlatilag képtelenség lenne olyan nagy mennyiséget egy nap alatt megenni, ami egy fiola Evergreen klorofill tartalmával egyenértékű.

10 x 15 ml fiola

20800 Ft