Kandesn Pure Arcápolási szett

Újjáéleszti, felfrissíti és megújítja bőrét

Használja ki a természet legjobb növényeinek erejét és tisztaságát, hogy bőre kívülről egészségesebb, ragyogóbb megjelenésű legyen. A kíméletes, de hatékony, négy lépésből álló Kandesn® Pure értékes növényi olajokkal, kivonatokkal és esszenciákkal készült, amelyek bizonyítottan táplálják, megtisztítja és egyensúlyba hozzák a bőrt – mesterséges illatanyagok, erős vegyszerek, parabének vagy állati melléktermékek hozzáadása nélkül. Nincsenek titkos összetevők, csak egy bőrápoló, amely jót tesz a bőrének. Ez ennyire egyszerű.

Négy egyszerű lépés a ragyogó bőrért:

1. MÉREGTLENÍTÉS a Kandesn® Pure Tisztító Olajjal, hogy azonnal feloldja a sminket, a fényvédőt és más olaj alapú szennyeződéseket.

2. TISZTÍTÁS a Kandesn® Pure Tisztítóhabbal, a szennyeződések és az izzadság eltávolítása érdekében, miközben mélyen megtisztítja a pórusokat.

3. FRISSÍTÉS a Kandesn® Pure Szépségvíz segítségével, hogy tonizálja, egyensúlyba hozza és felkészítse a bőrt a következő bőrápolási lépésekre.

4. HIDRATÁLÁS a Kandesn® Pure Hidratáló Gél-Krémmel azáltal, hogy megadja a bőrnek azt a nedvességet és táplálást, amelyre vágyik.

Mitől olyan különleges?

KANDESN® PURE TISZTÍTÓ OLAJ

Ez a nyugtató, könnyed tisztítóolaj méregteleníti a bőrt, miközben gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és az egyéb olajos alapú szennyeződéseket. Még a vízálló sminket, a fényvédő krémeket és a makacs terméklerakódásokat is feloldja. Olyan természetes növényiösszetevőket tartalmaz, mint a sárgabarackmag olaj, az aloe vera levél és a jojobamag olaj, melyek aktívan táplálják bőrét, miközben mélyen megtisztítják pórusait.

KANDESN® PURE TISZTÍTÓHAB

Vizes bázisú tisztító bőrápolónk gyengéden távolítja el a szennyeződéseket, az izzadságot és az egyéb pórusokat eltömítő szennyeződéseket anélkül, hogy irritálná vagy megbontaná a bőr létfontosságú nedvességtartalmát. A kamillavirágból, az örmény-gyökérból és a répagyökérből származó tápláló gyógynövénykivonatok tisztítják, hidratálják és védik a bőrt, míg az allantoin és a rózsavirágvíz segít megnyugtatni, tonizálni és feléleszteni bőre ragyogását.

KANDESN® PURE SZÉPSÉGVÍZ

Gyógynövénykivonatok speciálisan összeállított formulája, melynek használatával visszaállíthatja a bőr megfelelő pH-szintjét. Nem tartalmaz alkoholt és vegán. Török rózsaolajjal, varázsmogyoróval és kamillavirág kivonattal dúsított, mely nyugtatja, egyensúlyba hozza és újjá-éleszti még a legirritáltabb bőrt is.

KANDESN® PURE HIDRATÁLÓ GÉL-KRÉM

Ez az áttetsző, selymes zselés krém azonnal beszívódik bőrébe, táplál és optimális hidratálást nyújt. A könnyű, és mégis gazdagon tápláló növényi formulának köszönhetően elősegíti bőrének a megújulását. A tiszta vegán összetevők nyugtatják, helyreállítják és védik bőrét, míg a nátriumhialuronát intenzíven hidratálja azt.

Kandesn® Pure Tisztító Olaj (100 ml) / Kandesn® Pure Szépségvíz (100 ml) / Kandesn® Pure Tisztítóhab (100 ml) / Kandesn® Pure Hidratáló Gél-Krém (37 ml)

16129 Ft75692 Ft

Ezt ajánljuk még

Kapcsolódó termékek