Kandesn Szépségszappan

A „szappanmentes” szappan

Kényeztesse magát a Kandesn Szépségszappan luxusával! Ez egy „szappanmentes”, páratlanul hidratáló szappan, amit bárhová magával vihet. Enyhén savas, a bőr pH-egyensúlyával összhangban lévő készítmény, amely tisztítja, de nem szárítja bőrét. A pH-teszt alkalmazásával győződjön meg arról, hogy a boltok polcain található más szappanok akár a drága márkájúak is lúgos kémhatásúak, ami azt jelenti, hogy kiszárítják a bőrt, és megfosztják természetes védő savköpenyétől. A Kandesn Szépségszappan ezzel szemben bőrsemleges, páratlan bőrtisztító és selymesítő hatása még a férfiakat is meghódította! Elég egyszer megéreznie friss illatát és simogató krémességét, hogy beleszeressen!

Előnyös tulajdonságai:

  • Egyszerre tisztít és hidratál.
  • Enyhén savas kémhatásának köszönhetően maximálisan bőrbarát.
  • Nemcsak kezet moshat vele: az egész testnek méltó kényeztetést nyújt!
  • Nem tartalmaz szintetikus és állati eredetű összetevőket, ami más márkáknál általános gyakorlat.
  • Nincs szükség babaszappanra: egy szappan az egész család számára!
  • Doboza újrahasznosítható

 

Miért jobb a Kandesn Szépségszappan?

A szappanokat évszázadok, sőt, évezredek óta úgy állítják elő, hogy sertészsírt tömény lúggal kifőznek, majd az így létrejött, lúgos kémhatású nyers szappant, amely egyébként rendkívül kellemetlen szagú és visszataszító állagú, színezik, illatosítják, formázzák és szárítják. Az idők folyamán többnyire csak a gyártástechnológia és a felhasznált adalékanyagok minősége változott. Korábban természetes anyagokkal, például növényi festékekkel és illóolajokkal oldották meg a színesítést és illatosítást, ma többnyire szintetikus adalékanyagokkal kísérletezik ki és állítják elő a legkülöbözőbb színű vagy illatú
szappanokat, amelyek ennélfogva irritáló és allergizáló hatásúak is lehetnek. A lúgos szappan kifejezetten szárítja a bőrt; a bőrbarát (5,5-ös pH-jú) szappanként hirdetett termékek általában hasonló összetevőket tartalmaznak, ám vegyi pufferoldatokkal módosítják a pH-értéküket. A mi szappanunk teljesen más. Egyáltalán nem tartalmaz kémiai értelemben vett szappanvegyületeket, azaz zsírsavak nátrium- és káliumsóit. Dr. Chen kutatásai révén a növényvilágban is talált kifogástalan tiszító hatású, ám a bőrrel összhangban működő összetevőket, amelyekből egy igazán kényeztető, finom szappant fejlesztett ki. A különbség már első kipróbálás alkalmával nyilvánvaló!

100 g

7764 Ft