Oi-Lin Bőrápolás Próbacsomag

A bőr szépsége mély táplálást igényel, a Sunrider pedig biztosítja ezt a gondoskodást

Egyik legnépszerűbb fiatalságot megőrző kozmetikai csomag összeállításunk, mely tartalmazza az Oi-Lin® termékcsalád legjavát: Oi-Lin® Tisztítókrémet, Oi-Lin® Revitalizáló és tisztítókrémet, Oi-Lin®Arctonikot, és az Oi-Lin® Mélyhidratáló krémet. Választhat teljes vagy próba kiszerelésű termékeink közül.

1. Lépés: Oi-Lin Tisztítókrém

Úgy alkották meg, hogy érzékeny bőrűek is használhassák. Ez a tisztítókrém eltávolítja a sminket és a zsíros szennyeződéseket anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt vagy zsíros érzetet hagyna maga után.

2. Lépés: Oi-Lin Revitalizáló és Tisztítókrém

Formuláját úgy állították össze, hogy felfrissítse és energiával töltse fel bőrét. Ez a vizes bázisú tisztítókrém nemcsak mélyen tisztít, hanem lágyítja, nyugtatja és táplálja is arcbőrét.

3. Lépés: Oi-Lin Arctonik

Alkoholmentes tonic, amely növényi kivonatok keverékével kiegyensúlyozza a bőr pH-ját tisztítás után.

4. Lépés: Oi-Lin Mélyhidratáló Krém

Ez a gyógynövényekben és természetes olajokban gazdag készítmény pehelykönnyű, valamint könnyen felszívódik, miközben koncentrált nedvességet és tápanyagokat biztosít bőrének.

Kiemelt összetevői :

  • Szkvalén kivonat
  • Jojoba olaj
  • Olívaolaj

 

A Sunrider nem használ kőolajszármazékokat és egyéb gyenge minőségű összetevőket, amelyek eltömítik a pórusokat és megfullasztják a bőrt. Ehelyett a legjobb növényi alapú összetevőket és növényi kivonatokat alkalmazzuk, melyek táplálják, tisztítják és egyensúlyba hozzák bőrünket.

14-15 ml próbakiszerelések

13400 Ft

Elfogyott