Oi-Lin SPF 30 Parabénmentes naptej

A Sunrider parabénmentes naptej hosszútávú védelmet nyújt a nap káros, égető sugaraival szemben. Ideális arcra vagy testre és gyengéd az érzékeny bőrhöz is. Növényi alapú, antioxidánsban gazdag összetevőivel hidratáló, szépítő és regeneráló hatást nyújt. A bőr természetes pH-egyensúlyával harmonizálva a Sunrider® napvédőkrém mentes PABA-tól (ami allergiás reakciókat válthat ki) és benzofenonoktól (amelyek kontakt dermatitiszt okozhatnak). A naptejet gyakorlatilag fényvédőkrémnek tekintjük, mivel blokkolja és visszaveri a káros UV sugarakat. Természetes ásványi anyagokból készül, ez különbözik a kémiai alapú fényvédőkrémektől, amelyek elnyelik az UV sugarakat.

Ez a pH-kiegyensúlyozott, ásványi alapú formula könnyedén és egyenletesen eloszlik, így gyengéd, mégis hatékony védelmet nyújt a káros napsugarakkal szemben. Szuperkönnyű formulája bőrpuhító gyógynövényekben gazdag  és gyorsan felszívódik, így a bőr soha nem érzi magát nehéznek, ragacsosnak vagy zsírosnak.

• Magasan koncentrált, így kevesebb mennyiség is elég belőle.
• Kizárólag növényi kivonatokból készül.
• Nem hagy fehér foltokat maga után.
• Használata tökéletesen biztonságos gyermekek számára is.

Összetevői közé tartozik:

  • SZKVALÉN
    Az olívaolajból származó, nagy becsben tartott összetevő, a szkvalén erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és hidratáló hatást fejt ki, amely elősegíti a bőr elveszített olajos állapotának helyreállítását. Nem okoz irritációt,és bármely bőrtípusnál kiválóan használható.
  • ALOE VERA
    Ezt a nedvdús növényt sokan a top hidratálóként tartják számon, továbbá nyugtató tulajdonságairól is ismert.
  • HIALURONSAV
    A testben természetesen megtalálható anyag, a hialuronsav vizmegkötő tulajdonságának köszönhetően üdévé és rugalmassá teszi bőrét. Ezenkívül elősegíti a bőr helyreállítását és regenerálódását szárazság, a környezeti stressz vagy az irritáció okozta állapotok után.

 

120 ml

16637 Ft