Prime Again

A hormonrendszer erősítésére

Ez a formula 14 kínai fű és gyógynövény speciális keveréke, amelyek az endokrin (hormon) rendszer megfelelő működését segítik. A hormonrendszer funkcióinak erősítésével a szervezet szinte valamennyi folyamatának szabályozásában érhetünk el javulást, hiszen hormonok szabályozzák a legfőbb életfolyamatokat. A Prime Again elsősorban a nemzőszervekkel kapcsolatos hormonháztartást táplálja. Mivel a Prime Again növényei táplálják a reprodukális rendszert is, ezáltal élénkíthetik a szexuális működést. Enyhítik a klimaxszal és a női ciklussal járó kellemetlen tüneteket. A Prime Again segíti az izomépítést, energiát ad, késlelteti az öregedést.

Rendszeres fogyasztása során:

  • Segít az idegrendszer jobb működésében
  • Segíti a szervezetet a stressz betegítő hatásainak kivédésében
  • Csökkenti a ráncosodást
  • Hölgyeknél enyhíti a menstruációt megelőző feszültséget és idegességet
  • Közrejátszik a magasabb energiaszint és vitalitás, illetve az érzelmi stabilitás elérésében
  • Az immunrendszert erősítő formulával együtt fogyasztva csökkentheti az allergiát, így a szénanáthát

 

A hormonrendszer, az idegrendszerrel együtt, szervezetünk összehangolt működésének irányítója. Élettani tény, hogy a hormonrendszer egyensúlyi állapota – vagy annak hiánya – befolyásolja egész anyagcserénket. Stresszel és kemikáliákkal terhelt világunkban a hormonális problémák is rohamosan szaporodnak. E fontos szervrendszerünk táplálása egészségünk és fiatalságunk megőrzése érdekében egyaránt kulcsfontosságú.

 

A hormonrendszert tápláló formula élelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk.

100 x 621 mg kapszula

20697 Ft