SunBreeze

GYÓGYÍTÓ OLAJ ÉS BALZSAM

Ez a csodálatos olaj és balzsam tökéletesen hordozza az egyensúly filozófiáját: Sun – nap, azaz forróság, Breeze – szellő, azaz hűsítés.

Ez jellemző a hatására is: ahol forróság van, azaz gyulladás, égés, duzzadás, sérülés, ott hűsítve gyógyít. Ahol a test hideg – alacsony vérnyomásos, meszes, vizes, görcsös fájdalom gyötri – ott javítja a keringést, tehát forrósít. Nem elfedi a tüneteket, hanem az okot célozza meg. A gyógyító olaj és balzsam egy valóságos hordozható elsősegélydoboz, ami bármilyen külső vagy belső probléma esetén azonnal segít kiskedvencednek!

Természetes esszenciális olajokból készült, különleges gyógynövényeinek köszönhetően többféle problémára is kitűnően használható!

 • A SunBreeze illata távol tartja bolhákat, szúnyogokat, kullancsokat.
 • Javítja a vérkeringést
 • Fájdalom- és vérzéscsillapító hatású
 • Lenyelve megnyugtatja a gyomrot – élelmiszer tisztaságú, ezért nyugodtan szájba vehető, lenyelhető.
 • Fájó ízületekre, izmokra, ínakra kenve azonnali enyhülést hoz
 • Csípések esetén nyugtatóan hűsít és segít a gyors gyógyulásban

 

A SunBreeze olaj és balzsam a nyálkahártyán vagy a bőrön keresztül egyaránt rendkívül gyorsan és tökéletesen felszívódik, így a szervezet mélyebb szöveteiben is kifejti a vérkeringést javító, harmonizáló hatását. Jól érezhetően hűsít vagy melegít, a kezelt terület állapotától függően.

Főbb összetevői:

 • CASSIA OLAJ
  A kínai fahéjként is ismert cassia olaj támogatja a vérkeringést és enyhíti a mozgásszervi fájdalmakat a szervezetben.
 • EUKALIPTUSZ
  Ennek a fának az olaja jellegzetes frissítő erdei illatáról ismert, fájdalomcsillapító és hűsítő tulajdonságokkal rendelkezik.
 • MENTA KIVONAT
  Melegítő és nyugtató hatású gyógynövény kivonat.

 

A SunBreeze® olaj és balzsam formulája a Regeneráció filozófiáján® alapul, ötvözve a több ezer éves kínai gyógymódot a legkorszerűbb nyugati technológiákkal. Más olajok és balzsamok tartalmazhatnak káros, sőt potenciálisan mérgező anyagokat (mint például a gaulteria), ellenben a SunBreeze® saját tulajdonosi szakértelemmel készül teljesen természetes összetevőkből, melyek használata tökéletesen biztonságos és hatékony!

A SunBreeze igen nagy mértékben koncentrált termék, így elegendő egy keveset használni belőle 1-1 alkalommal. Káros anyagokat, mesterséges olajokat NEM tartalmaz.

5 ml üveg / 5,2 g tégely

4845 Ft

Ezt ajánljuk még

Kapcsolódó termékek

Érdekelhetnek még…