SUNSMILE GYERMEK HERBAL FOGKRÉM

A SunSmile® Herbal gyermek fogkrém természetes gyümölcs enzimeket, szódabikarbónát és gyógynövénykivonatokat tartalmaz a tiszta és friss lehelet érdekében. A gyermekek fogainak gyengéd ápolására fejlesztették ki, ezért nem tartalmaz csiszoló- vagy káros összetevőket. Gyermekei kedvelni fogják a kellemes, gyümölcs ízét és Ön is imádni fogja, hiszen természetes és biztonságosan használható fogkrém, ami annyira finom, hogy gyermekei kicsit tovább fognak fogat mosni. 

Fő összetevői:

E-VITAMIN (TOKOFEROL ACETÁT) – Az E-vitamin antioxidáns tulajdonságairól ismert és képes semlegesíteni a szabad gyököket, illetve támogatni a megfelelő szájhigiéniát. 

ÉDESGYÖKÉR KIVONAT – A hagyományos kínai orvoslás alapanyaga, az édesgyökér antioxidáns, gyulladáscsökkentő és lehelet frissítő tulajdonságairól ismert. 

NEEM FA LEVÉL KIVONATA – Trópusi növény, mely antiszeptikus tulajdonsággal rendelkezik, valamint hatékonynak bizonyult a lepedékképződés csökkentésében. 

SZÓDABIKARBÓNA – A szódabikarbóna néven ismert nátrium-hidrogén-karbonát enyhe plakkoldó képességgel rendelkezik, így gyengéd, de hatékony a fogat és az íny tisztításához. 

Előnyei: 

  • Biztonságosan tisztítja és polírozza a fogakat 
  • Vidám színe és erdei gyümölcs íze természetes gyümölcsökből és gyógynövénykivonatokból származik 
  • Segít megelőzni a lepedék és plakkok képződését 
  • Természetes összetevőkből, fluorid-, triklozán- vagy SLS hozzáadása nélkül készül 
  • Nem tartalmaz mesterséges színezékeket, édesítőszereket és ízfokozókat 
  • Biztonságos a használata és lenyelhető 

 

SunSmile® Herbal gyermek fogkrém NSF tanúsítványt kapott, vagyis a világszerte elismert közegészségügyi és élelmiszerbiztonsági világszervezet tanúsítja a legmagasabb minőséget! 

Erdei gyümölcs ízű / 135 g

7991 Ft

Elfogyott

Ezt ajánljuk még

Kapcsolódó termékek