VitaFruit

Koncentrált gyümölcslé formula

A Sunrider VitaFruit egy természetes koncentrátum, amely egészséges előnyeikről ismert egzotikus gyümölcsök gondos szakértelemmel összeállított keveréke. A VitaFruit ereje abban rejlik, hogy vitaminok és ásványi anyagok a maguk természetes formájában vannak jelen benne. Sokan gyakran szednek hatalmas mennyiségű, vegyi úton előállított, agyonreklámozott vitamint – többet, mint a javasolt napi szükséglet. E formula fogyasztása révén teljesértékű, növényi eredetű vitaminokhoz és tápanyagokhoz juthatunk, amelyeket a szervezet könnyen feldolgoz és gyorsan, természetes módon reagál rá. C- és E-vitamin, Béta-karotin, B-komplex vitaminok, kalcium, magnézium és aminosavak gazdag forrása. Nem tartalmaz vegyi származékokat, tartósítót, mesterséges szinezéket vagy adalékokat.

Mik a VitaFruit létfontosságú összetevői és milyen hatással bír a VitaFruit rendszeres fogyasztása:

  • C-vitamin: immunrendszer erősítő, fontos szerepe van a kötőszövetek képződésében, és azon szövetek táplálásában, amely a porcokat, a csontokat és a fogakat támogatják. Segíti a kollagén és az elasztikus rostok termelődését, ezáltal meggátolja a bőrön a ráncok kialakulását.
  • E-vitamin: Igen erős antioxidáns, fontos szerepe van azon enzimek aktiválásában, amelyek a zsírfelesleget kezelik. Csökkenti a vérrög-képződést, segít az oxigénszállításban.
  • Béta-karotin: a máj és a vékonybél alakítja át A-vitaminná, a szervezet szükségleteinek megfelelően. Az A-vitamin a csont, a bőr és a nyálkahártyák épségéhez nélkülözhetetlen, szerepe van a szem egészségében.
  • B-vitamin komplex: segítik a sejtpótlást és a sejtépítést a vérkeringés, a hormon- és idegrendszeri működések területén és a növekedési folyamatokat.
  • Javítja a betegségekkel szembeni ellenálló képességet.
  • Fiatalossá, üdévé teszi a bőrt.
  • Gyorsítja a bőr és nyálkahártyasebek gyógyulását.

 

10 x 15 ml fiola

16843 Ft

Elfogyott