NuPlus

Nagy energiatartalmú májerősítő

A NuPlus egy magas tápértékű, tökéletes élelmiszer, amit mindenki bátran fogyaszthat, beleértve a kisgyermekeket is (akárcsak a többi Sunrider terméket). Kiváló minőségű növényi proteinnel, összetett szénhidrátokkal és ritka gyógynövényekkel látja el a szervezetünket. A NuPlus egy valóságos energiaerőmű a szervezetünk számára. Ötféle, aminósavakban gazdag babot tartalmaz, amelyek biztosítják azokat az építőelemeket, amelyek a testünk saját fehérjéinek a felépítéséhez szükségesek. Ezeket az értékes proteineket a szervezetünk sejtépítésre és a szöveti károsodások kijavítására egyaránt jól fel tudja használni. Nem tartalmaz kémiai izolátumokat, tartósítószereket hozzáadott édesítőszereket és zsírokat.

A NuPlus a regenerációhoz szükséges alapélelmiszer:

A NuPlus előállításakor alkalmazott különleges eljárás teljes épségben megőrzi a szójabab egyik leghasznosabb tápanyagát, a flavonoidokat – szemben a szokványos szója-alapú proteinpor készítményekkel. A szervezet ezt a jó minőségű proteint használja az immunrendszer felépítéséhez is. Különösen észlelhető jótékony hatása sportolókon, fizikailag- és szellemileg túlterhelt vagy betegségből lábadozó embereken.

A négyféle íz rendeltetése:

A NuPlus Áfonyás, Ananászos-Banános, Almás-Fahéjas és Natúr ízben kapható. Elsősorban azért, hogy változatosságot nyújtsanak, és kielégítsék a különböző ízléseket a NuPlus rendszeres használatakor. Emellett a különféle gyümölcs-összetevőknek is megvan a sajátos tápláló, regeneráló hatásuk. Valamennyi NuPlus készítmény koncentrátum, ugyanúgy, mint minden más Sunrider termék. A gyümölcsmentes NuPlus koncentrált elnevezésű formula a legintenzívebb regeneráló hatású, az egy tasakban lévő gyógynövények nagyobb mennyisége miatt.

A NuPlus úgynevezett „harmónia” vagy más néven „királyi” gyógynövények kombinációja. Ezek gyengéden támogatják a testet, és bőségesen lehet őket fogyasztani korlátlan ideig – az egyetlen következmény a tartós egészség lesz.

Összetevőinek köszönhető egyéb jótékony hatások:

  • Támogatja a szervezet védekező rendszerét
  • Szerepet játszik a koleszterinszint csökkentésében
  • Mérsékli az izmok görcsös feszességét és a gyulladásos folyamatokat
  • Segít csökkenteni az LDL koleszterin („rossz” koleszterin) szintjét, míg a HDL koleszterin („jó” koleszterin) szintet nem befolyásolja
  • Biztonságos a testsúly kontrollban
  • A vércukorszintet stabilizálja
  • Megnyugtatja a nyálkahártyákat
  • Segíti az anyagcsere szabályozását
  • Támogatja a vese-, tüdő-, gyomor-, mellékvese- és a hormonrendszer egészséges működését


10 x 15 g tasak

10893 Ft12310 Ft