Quinary

Az öt fő szervrendszer együttes erősítésére

Az egyensúly testünkben a tökéletes egészség állapotát jelenti. A kínaiak évezredekkel ezelőtt megfigyelték, hogy léteznek olyan gyógynövények, amelyek egy-egy szerv vagy szervcsoport működését célzottan táplálják. Ezek a szervrendszer-specifikus tápláléknövények a regeneráló gyógyfüvek elnevezést kapták. A Quinary úgy hozza egyensúlyba a testünket, hogy komplexitásánál fogva mindig azt a részt célozza meg, ami éppen tápanyag- és energia hiányos.

A különböző szervek között hatékony kommunikációnak kell zajlania ahhoz, hogy egyensúlyban, harmóniában és összehangoltan tudjanak együttműködni. A Quinary gyógynövényeinek együttes fogyasztása a leghatásosabb módja az 5 fő szervrendszer közötti kommunikáció, harmónia és jóllét elősegítésének.

Soha ne csak egyetlen szervre vagy elemre fókuszáljunk a regeneráció során!

 A Quinary célja nem más, mint a belső szervek közti harmónia megteremtése.

Emiatt áll sok összetevőből a Quinary, minden szervet egyenlő mértékben táplálva és megengedve a test belső intelligenciájának, hogy felügyelje a gyengébb szervek erősítését, és féken tartsa az erősebbek befolyásolását. Etessük meg a szervezetet a megfelelő növények, megfelelő kombinációjával, és a szervezet beindítja öngyógyító folyamatait. Lehet például fejfájásunk emésztési alapon, de lehet fejfájásunk rossz keringés miatt. Együnk Quinary-t és majd a szervezetünk dönt.

100 x 596 mg kapszula

20226 Ft

Elfogyott