SportCaps

Teljesítmény és regeneráció

Ez a formula növényi alapú „energiabomba”, amely a testedzéssel és a megfelelő táplálkozással együtt tökéletesen beilleszthető egy sportoló komplett edzésprogramjába. A formula néhány jól ismert kedvenc – mint például a virágpor, az alfalfa és a szibériai ginzeng – mellett tartalmazza több kínai gyógyfű koncentrátumát is, így ez a termék valóban egyedi, különleges natúrtáplálék. Elsősorban az izmok hatékonyabb működését segíti. A formula leginkább sportolók számára hasznos, de bátran fogyaszthatja bárki, aki fizikai erőnlétén, állóképességén szeretne javítani, és ehhez könnyen fogyasztható, mellékhatásoktól mentes tiszta növényi energiahordozót keres. Megerőltető fizikai munka, sportverseny vagy edzések előtt és után (akár a napi étkezéssel együtt is) fogyasztva a formula segít a legyengült szervezetnek, hogy hamarabb regenerálódjon és jobban tudjon teljesíteni.

Figyelemre méltó tapasztalatok:

  • A vázrendszer (csontok, izmok, ízületek) bármely sérülése vagy betegsége esetén támogatja, gyorsítja a regenerációt.
  • A szív- és keringési problémák miatt legyengült, vagy időskorú, megfáradt embereknél is érezhetően javítja az energiaszintet, mivel a szívizmot is táplálja, erősíti. Ezáltal egy aktívabb életvitel vagy akár a gyógyulás hasznos segítője lehet.
  • A szemmozgató izmok táplálása révén segít megőrizni a szem jó működését, akár javíthatja a látást. Ez fontos azoknak, akik a szemük állandó megerőltetését igénylő munkát végeznek (pl. folyamatos computer használat).
  • A síelés és a futás kedvelőinek nagy segítséget nyújt, mert növeli a térdízület terhelhetőségét.
 

A Sport kapszula élelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk!

100 x 525 mg kapszula

20462 Ft