Kényeztesd kiskedvenced

Sunrider az állatvilágban

Minden gazdinak a szeretett négylábúja nemcsak egy állat hanem társ, barát, családtag és gyermek. Ezért ugyanolyan fontos az Ő egészségük is, mint bárki másé. Mint büszke kutyus anyuka, nincs is jobb érzés a számomra, mint amikor elmondhatom, hogy az én kiskutyám tökéletesen egészséges és mindezt természetes úton sikerült elérnem.

Kisállatok tapasztalatai

Kisállatok, akik már kipróbálták

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy a Sunrider segíthet-e az állatokon. Ha oxigént lélegez (és ez magában foglalja a növényeket is), akkor a Sunrider segít. Szennyezett élelmiszer, szennyezett víz, immunizálás és egyre kevesebb táplálék az ételeikben az állatok megbetegedését okozzák, mint ember társaiknál.

Kutya

Macska

Nyúl

Gyakorlati tanácsok

Ezeket javasoljuk

SunSmile Gyümölcsmosó és SunBreeze Olaj

Ótvar - Baktériumölő hatása végett a SunSmile Gyümölcsmosó kiválóan használható belsőleg minden parazitákkal fertőzött állatnál valamint külső fertőzések ellen.
Szúnyogok és kullancsok - A SunBreeze Olaj illata távol tartja a szúnyogokat és a kullancsokat.

Fibertone, Quinary és Nuplus

Kólika (hasfájás) - Az állatok akár kis mennyiségű ételre is gyorsan reagálnak. A Nuplus látványosan táplálja a bundát is!

Calli

Meszesedés / érelmeszesedéses plakk / gyulladásból származó csontkinövés / méregtelenítés / féregtelenítés

Calli és SunnyDew

Hasnyálmirigy-gyulladás / hasnyálmirigy leállás / inzulintermelési problémák / mellékvese problémák - táplálja a mellékvese- és a hasnyálmirigy-rendszert (és édes, így kiváló cukorhelyettesítő)

Calli, Nuplus, Quinary

Száraz bőr / Szőrcsomók / Ekcéma / Türelmetlen, zaklatott viselkedé - Nuplus és Quinary keveréke kávéskanállal adagolva, valamint használt Calli filter szárított gyógynövényeiből egy csipettel az ételére szórva.

TOP

Idegrendszeri problémák helyreállítása - nyugtalanság, szorongás és egyéb kellemetlenség, ami megzavarhatja kedvenceink boldogságát.

Quinary és Nuplus

Légzés problémák / allergia / légúti fertőzések kezelésére, illetve köhögésre és tüsszögésre is igazán hatékony segítség

SunnyDew, SunSmile Gyümölcsmosó és Fortune Delight

Vágás/seb - SunnyDew, SunSmile Gyümölcsmosó és Fortune Delight keverékét a sebre kenni

Nuplus és Fortune Delight

Fog- és ínyproblémák / rossz lehelet - Koncentrált Nuplus és Fortune Delight, eledelbe keverve. Aki elfogadja VitaFruit ínyre kenve