Karrier lehetőség

Légy csapatunk tagja

Anyagi biztonságot szeretnél? Lehet éppen az utazás vonz? Szeretnél másoknak segíteni, hogy ők is elérjék céljaikat? Itt egy kis ízelítő abból, ami Rád vár a Sunriderrel, bármi is legyen a célod!

Ezt kaptam a Sundridertől

Személyes tapasztalat

A Sunrider már 21 éve családunk része. Kisgyerekként még „csak” a termékek adta kicsattanó egészséget és könnyedséget élvezhettem. Később, ahogy nőttem, az utazásokon keresztül egyre több életre szóló élménnyel gazdagodtam. Most felnőttként pedig arra az útra léptem, amelyet édesanyám, akkor 21 éve kikövezett számomra és, így lettem én is igazi Sunrider családtag, hogy visszaadhassak abból a sok jóból, amit tőlük kaptam.

Mindig is lételemem volt, hogy másoknak segíthessek – embereknek és állatoknak egyaránt – erre pedig a Sunrider egyedülálló termékeiben találtam meg a tökéletes lehetőséget. Nincs is nagyobb öröm a számomra, mint amikor kapom a visszajelzéseket, hogy milyen fantasztikusan működnek a termékek és mennyire gyorsan és könnyedén tudnak boldog, egészséges életet teremteni a segítségükkel az emberek és a négylábú barátaink is. Ehhez a hab a tortán, hogy a Sunrider meg is jutalmaz azért, hogy másoknak segítek. Anyagi függetlenséget és szabadságot kapok azért, hogy jobbá teszem mások életét. A Sunridert nem is tudom munkának megélni, hiszen azt csinálom amit szeretek, ami boldoggá tesz, amikor és ahogyan szeretném!

Akik már elérték álmaikat

Sikertörténetek

A Sunrider előtt éttermi vállalkozást működtettem, de a hosszú munkaidő és az, hogy nem tudtam szabadságot kivenni, nyaralni menni megkeserítette az életem. Nem tudtam a családommal élvezni az ünnepeket és a folyton nyüzsgő munka befolyásolta az egészségemet. Egészségre, szépségre és gazdagságra volt szükségem. Ekkor találtam rá a Sunriderre, amely mindhármat tudtja biztosítani. Amikor először megkaptam a bónuszcsekket a Sunrider-től, nagyon izgatott voltam, mert erőfeszítéseket tettem és jutalmat kaptam érte. Fantasztikusan jó érzés, és a cég mindig időben ki is fizet. A Sunrider megváltoztatta az életstílusomat. Nagyon szeretek enni, és most bármikor beülhetek bárhova enni, amikor csak akarok. És én is elmehetek nyaralni a családommal, és ettől nagyszerűen érzem magam. A Sunrider szabadságot ad nekem!

Joanne Chan

Huszonegy évvel ezelőtt nagyon komoly allergiával küszködtem. Nyolc éven át rémálom volt számomra az április és november közötti időszak, örültem ha ülve tudtam aludni egy-két órát anélkül, hogy meg ne fulladjak. Rengeteg mindent kipróbáltam az évek során, sajnos hiába. 2000 nyarán ismerkedtem meg a Sunrider termékekkel és a változás amit tapasztaltam egyszerűen elképesztő volt. Nem telt bele sok idő, mire a szervezetem elkezdett regenerálódni és én egyre jobban és jobban tudtam lélegezni. Ezután több Sunrider terméket is kipróbáltam és családomnak is előszeretettel ajánlottam. Édesanyám csontritkulását csontsűrűségre fordítottam és édesapám is az életét köszönheti a termékeknek a prosztata rák után. Mivel nekünk annyira sokat segítettek a termékek szerettem volna ezt másokkal is megosztani, így kezdtem el foglalkozni a Sunrider üzleti részével is. Az a szabadság, egészség és anyagi függetlenség amit elértem, a legmerészebb álmaimat is meghaladták. A hab a tortán pedig a rengeteg utazás és élmény, ami a Sunrider nélkül csak megvalósítatlan álom maradt volna. Számomra a Sunrider igazi szerelem, ami már huszonegy éve tart.

Solymosiné Ildikó

Amikor láttam, hogy sok barátom profitál a Sunrider üzleti tervéből és termékeiből, tudtam, hogy valami jó dolgot csinálnak, ezért úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom. Szeretek sportolni és egészséges maradni, így amikor megtaláltam a Sunrider egészséges sportitalát és más edzéstermékeket, melyeknek nincs veszélyes mellékhatása, nagyon izgatott voltam. Tudtam, hogy ha megosztom a Sunridert a barátaimmal, munkatársaimmal és a családommal, extra bevételt szerezhetek. Amint ezt tettem, és beszéltem az emberekkel a termékekről és a jelentős jövedelemszerzési képességről, a csoportom növekedni kezdett. Ebben az évben mindössze hat hónap alatt majdnem megháromszoroztam a tavalyi jövedelmemet. Ez nagyon izgalmas!

 

Tommy Thorn

Ahol már jártunk

Az utazás jutalma

Mint azt már említettem a Sunrider 21 éve a családom része így az utazások listája is elég hosszúra nyúlik. Amerika a Disneyland, Sea World, Universal Studió, Las Vegas, Grand Canyon érintésével, Egyiptom, Róma, London, Hawaii, Izrael, Luxus hajóút a Balti-tengeren és még sorolhatnám. Volt ami többször is sőt ismerek olyat, aki csak Amerikában 18-szor járt már Sunrideres pályafutása alatt. A legjobb része, hogy lehetőséged van ezekre a helyekre eljutni méghozzá ingyen is. Talán ezért is ez Édesanyám egyik kedvenc jutalma a Sunrider lehetőségekből.

Természetesen más képeket nézegetni mint átélni azokat úgyhogy csak egy kis ízelítőt szeretnénk mutatni azokból az élményekből, amelyek Rád is várnak!

Beszéljünk

Kapcsolat

Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig segítünk, hogy Te is megvalósítsd az álmaidat!

1046 Bp. Pálya utca. 22