Assimilaid

Az egészséges emésztőrendszerért

Az Assimilaid az emésztőrendszer erősítésére kifejlesztett gyógynövény formula. Táplálja és erősíti a gyomor, a belek, a hasnyálmirigy, a máj, valamint a lép működését. Segít a megfelelő mennyiségű és minőségű emésztőnedvek termelésében, az enzimháztartás karbantartásában. Ezáltal lehetővé teszi az emésztési zavarok – gyomorpanaszok, puffadás, székelési- és savas problémák – csökkenését.

A formula jótékony hatású az emésztőrendszer és az idegrendszer közötti működésre is. Táplálja a lépet, ami a stressz és az immunrendszer kapcsolatának a kulcs-szerve. Ezért az Assimilaid az emésztés javítása mellett, érezhetően nyugtat és stabilizál is.

Miért fontos rendszeresen használni az Assimilaidet?

A vegyszerezett, manipulált élelmiszerek fogyasztásának, és a túl sok stresszel terhelt, gyakran önpusztító életmódunknak a következtében az emésztési zavarok ma már népbetegségnek számítanak.

A puffadás, a gyomorgörcsök, a székelési zavarok, a sav-túltengés, az enzimhiány és a fekélyesedés mind-mind az emésztőrendszer egyensúlyhiányát jelző panaszok, melyek okosabb táplálkozással enyhíthetők.

Az Assimilaid anélkül segíti az emésztést, hogy kívülről juttatna be enzimeket, sósavat vagy más vegyszereket, mint általában a legtöbb gyógyszer vagy akár étrend kiegészítő. Ehelyett a regeneráció elvének megfelelően, erősíti és táplálja az emésztésben közreműködő legfontosabb szerveket, oly módon hogy azok maguk képesek legyenek a megfelelő mennyiségű gyomorsav és emésztőnedvek termelésére.

Szervezetünkben az emésztés igényli a legtöbb energiát, ezért álmosodunk el gyakran egy kiadós evés után.

Amikor Assimilaidet fogyasztunk étkezéskor – mivel ez a termék magát az emésztőrendszert táplálja – az emésztés tökéletesebben, és lényegesen kevesebb saját test-energia felhasználásával megy végbe.

Például, ha Ön testileg-szellemileg megterhelő időszakot él át, túlsúlyos, vagy éppen beteg, ennek a terméknek a használata komoly energia-megtakarítást jelent az egyensúlyából kibillent szervezetének.

Ezt a megtakarított energiát a test tökéletes intelligenciája azonnal a testsúly csökkentésére, vagy a fennálló betegség gyógyítására tudja fordítani!

 

Az Assimilaid élelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk.

100 x 546 mg kapszula

19756 Ft