Szépséggyöngy

Fiatalító és fiatalon tartó gyöngy formula

Ez a rendkívül sokoldalú készítmény egy valódi Sunrider különlegesség! A formula elsősorban a női hormonrendszert táplálja, de a férfiak is élvezhetik előnyös hatásait. Ez a valóban csodálatos készítmény erőteljesen táplálja a hámszövetet, így rendszeres fogyasztása a hajat és a körmöt erősíti, a bőrt rugalmasabbá, simábbá teszi. Látványosan segíti a fiatalos külső megőrzését illetve visszanyerését.

A hormonrendszerre kifejtett jótékony hatása miatt segít a menstruációs-, illetve a klimaxos panaszok, a rendszertelen menstruáció, hőhullámok megelőzésében és megszüntetésében. Javítja a szervezet növekedési és öngyógyító folyamatait. Különleges összetevői révén energiát ad, nyugtatja, stabilizálja az idegrendszert, csökkenti az érzelmi labilitást. Erre a segítségre a hölgyeknek a fizikai fáradtsággal és érzelmi megterheléssel járó, stresszes időszakokban, különösen nagy szükségük van.

Tapasztalatok alapján a Szépséggyöngy tápanyagai a csontok és az ízületek mésztartalmát és rugalmas állományát egyaránt regenerálják. Ily módon tartós fogyasztása javíthatja a csontok, a gerinc és az ízületek állapotát. Jól hasznosuló magas kalcium tartalma révén csökkenti az izmok görcskészségét, gyorsítja a csontsérülések gyógyulását, és segíthet a csontritkulás megelőzésében vagy kezelésében is.

A szervezet hormonháztartásának egyensúlyba kerülésével együtt jár még egy kellemes változás: a szebb bőr. Sokan mondják, hogy 10-15 évvel fiatalabbnak néznek ki, ennek a formulának akár csak néhány hónapon át való fogyasztása után is.

A Szépséggyöngy kifejezetten javítja a szervezet regenerálódási képességét. Többek között igazgyöngy kivonatot tartalmaz, amelyről a keleti kultúrában évezredek óta tudják, hogy fiatalít, számos életfunkciót erősít és táplál.

A maga nemében egyedülálló termék a piacon! A különböző hormontartalmú készítményekkel szemben fogyasztása teljesen biztonságos és egészséges!

28 db pirula

22544 Ft

2 készleten